Какво ще кажете за менопаузата?Кето за жени над 40, 50 и след това

Хормоните играят важна роля при определянето на това колко мазнини съхранявате и къде се съхраняват тези мазнини. Докато преминавате през перименопауза в менопауза, може да изпитате промяна в здравето, настроението и как изглежда тялото ви.

Това се случва, защото женските полови хормони, които намаляват през това време, влияят върху това как се чувстваме и къде съхраняваме мазнини.

Тъй като тези хормони намаляват, телесните мазнини е по-вероятно да се съхраняват около корема, а не в ханша, бедрата, дупето и тъканта на гърдите, както преди. Ако забележите увеличаване на мазнините по корема по време на менопаузата, това е една от причините.

Заедно с тази промяна в състава на тялото е по-вероятно да загубим мускулна маса и да изпитаме нарушения на съня. Това е един от основните фактори, който прави по-голямо предизвикателство подобряването на здравето и отслабването с напредване на възрастта.

Има обаче златна средаз за всички тези промени. Въпреки че менопаузата може да затрудни постигането на целите ви, тя не може да ви попречи да губите мазнини и да подобрявате цялостното си здраве.

Всъщност същите принципи за отслабване, които са помогнали на жени на 20 и 30 години да трансформират телата си, се прилагат директно и за жени, преминаващи през менопауза. Единствената разлика между двете е, че с напредването на възрастта и намаляването на женските полови хормони е още по-важно да поддържате диетата и промените в начина на живот, които работят най-добре за вас.

Един от най-лесните начини да видите дали кето работи за вас е като следвате моя диетичен план. Този подход не само ще ви помогне да отслабнете, но ще послужи като кратък опит с кето хранене, за да разберете дали то е подходящо за вашето здраве, начин на живот и хранителни предпочитания .

Ако искате да започнете, аз ви предлагам няколко плана за кето диета, които жени от всички възрасти са използвали, за да постигнат желаните резултати :

Моят 30-дневен план за хранене — Начертан за вас от един месец кето ястия.
Моето приложение Ketoforever — Лесно за използване приложение, което ви дава най – добрия план за хранене въз основа на вашите цели и предпочитания. Всичко, което трябва да направите, е да приготвите рецептите и да ги изядете. Те са подходящи както за Вас, така и за цялото ви семейство. Вече няма да се лишавате от любимите ви семейни вечери🥰

Също така е важно да помислите какво ще правите, след като изпитанието ви с кето хранене приключи. Какви промени трябва да направите, за да постигнете и поддържате резултатите си?

За да ви помогна да превърнете краткосрочния си диетичен план в кето начин на живот за цял живот, аз съм включила кето коуч и мотивация за успех и още ресурси, отстъпки за следващ месец, ако имате нужда от мен.

Още публикации:

0
    0
    Вашата количка
    Вашата количка е празнаВръщане в Магазин