30-дневна Сиртуинова диета

нимание: Ако Искаш Да Отслабнеш по Здравословен Начин, за По-малко от Месец, То Това Е За Теб… 

Свали между 8-10 кг. само за 30 дни и подобри здравето си благодарение на чудотворната Sirtfood диета,

с която Адел свали 45кг.

Спомняте ли си появата на Адел нa цeрeмoниятa пo рaздaвaнeтo нa нaгрaдитe “Ocкaр” в началото на 2020г. Кое е първото нещо, което видхте в нея? От загръглента певица с невероятен глас не беше останало почти нищо. И тогава заваляха хилядите въпроси? Как го е постигнала? Колко точно килограма е свалила? Дали има диетолог?

 

Всъщност истината е много проста.

Диетата, с която Адел свали 45 кг е Sirtfood. Нова и напълно различна от всички диети до сега със зашеметяващи резултати, от която не само че отслабваш до 10 кг на месец, но си похапваш шоколад и можеш дори да пиеш червено вино.

Вземи своята  Sirtfood диета сега >>

Ето какво ще получиш:

 
 
30 дневен Хранителен план за Sirtfood diet с рецепти
 
 #1:  Всеки ден е планиран за теб
 
 #2:  Получаваш списък с необходимите продукти
 
 #3:  3 хранения на ден с вкусни рецепти за изгаряне на мазнини
 
 #4:  Незабавен достъп до всички устройства
 
 #5:  Един план, без абонаменти, без ограничения
 

Знаеш ли, че има нов начин, с който можеш да:

✅ се избавиш от всички излишни килограми

✅ забързаш метаболизма си

✅ подобриш общото си здравословно състояние, като се избавиш от хронични заболявания и различни здравословни проблеми

✅ решиш храносмилателни проблеми – подуване на корема, колит, запек и др.

✅ се отървеш от дерматологични проблеми – акне, дерматити и др.
✅ стабилизираш нивата на кръвната захар

И всичко това:

❌ без да спазваш затормозяващи и изтощителни диети, които не работят, и без гладуване

❌ без да се подлагаш на досадни и мъчителни тренировки

❌ без да рискуваш здравето си 

Всичко това е възможно, когато започнеш 30-дневната Сиртуинова (Sirtfood) диета.

Всъщност един от най-бързите, сигурни и лесни начини, с които може да отслабнеш и да подобриш цялостното си здравословно състояние, е Сиртуиновата диета.

Ето как този нов начин работи:

Това, което прави диетата Sirtfood толкова мощна, е способността ѝ да включва древна фамилия гени, която съществува във всеки от нас. Името на това семейство гени е сиртуин. Сиртуините са специални, защото организират процеси дълбоко в клетките ни, които влияят върху такива важни неща като способността ни да изгаряме мазнини, податливостта ни или не към болести и в крайна сметка дори върху продължителността на живота ни.

Сиртуинът е белтък, който участва в регулирането на метаболизма, включително в унищожаването на “дефектните” гени, които предизвикват сериозни заболявания или повишаване на теглото. Той активира “слабия ген” SIRT1, който контролира апетита. Ефектът на сиртуините е толкова дълбок, че те са наричани “главни регулаторни органи наметаболизма”.

Сиртуиновата диета залага на по-нисък прием на въглехидрати, за сметка на белтъчините и мазнините. А когато въглехидратите са под определен грамаж за деня, тялото влиза в състояние на кетоза. По време на кетозата тялото започва да използва за “гориво” натрупаните запаси от мазнини в него, вместо въглехидратите от храната. Хранейнки се според Sirtfood диетата, ти приемаш достатъчно количество разнообразна и вкусна храна, в която преобладават белтъчини и мазнини, не гладуваш и се чувстваш сит, но започваш да отслабваш.

Sirtfood диетата има и други предимства, които спомагат за по-бързото и лесно осталбване. При Sirtfood храненето се наблюдава още намаляване на апетита, ускоряване на метаболизма и повишение на енергията и тонуса.

При спазване на повечето нискокалорични диети се забелязва повишаване на хормоните, които отговарят за апетита, което прави още по-трудно придържането към такива диети. Но при Sirtfood режима е различно. Проучвания показват, че при Sirtfood хранене организмът произвежда по-малко от хормона грелин, който отговаря за чувството на глад. По този начин Sirtfood успява да контролира апетита и усещането за глад. Това спомага за спазването на режима за по-дълго време, следването му с лекота и без какъвто и да е дискомфорт. И съответно да постигнеш по-лесно целта си да свалиш излишните килограми.

С Sirtfood храненето ще ускориш значително метаболизма си и по този начин ще “научиш” организма си да не “иска” вече да складира запаси от мазнини по тялото. Така ще сваляш килограми по-лесно и ще задържаш постигнатите резултати с лекота, а и ще подобриш общото си здравословно състояние.


Ще се възхитиш колко повече енергия ще имаш, когато започнеш да се храниш съобразно Sirtfood диетата, защото тялото ти ще използва мазнините за енергия. А когато имаш повече енергия, тонусът ти ще се подобри, ще имаш жеалние за повече разходки, движение… когато имаш повече енергия – ти ще се движиш повече. А това ще ускори още повече горенето на мазнини и отслабването.

Истината е, че…

 

Повечето хора, които искат да отслабнат, нямат ясен план, който да следват и който да им гарантира желаните резултати. Не знаят какъв вид храна да приемат, не знаят в коя част на деня да я приемат, нито знаят какво количество трябва да бъде тя. Търсят информация от тук и там, намират някакви диети, рецепти, препоръки и започват сами да сглобяват пъзела. За съжаление, в повечето случаи неуспешно. Не постигат успех, защото им липсва ЯСЕН и ПОДРОБЕН ДНЕВЕН ХРАНИТЕЛЕН ПЛАН, който да следват и който да им гарантира резултат. А когато нямаш план, не стигаш доникъде.

Сиртуиновата диета е всичко, от което се нуждаеш, за да трансформираш тялото си и да подобриш цялостното си здравословно състояние!
Сиртъин диетата има ясен и подробен хранителен план за 30 дни. Планът е с прецизно изчислени стойности и количества на храната, въглехидрати, белтъчини, мазнини и калории, за да ти гарантира желаните резултати. Планът също така е съобразен с твоя пол, дали имаш непоносимост към лактоза и дали си вегетарианец. 

Със сиртуиновата диета няма да ти се налага да търсиш, измисляш, съставяш и изчисляваш храненията си сам. За всичко съм помислила, за да те улесня максимално. Получаваш и списък с необходимите продукти и рецептите за приготвянето на ястията, които впрочем са много бързи и лесни, и стават за минути. 

 

Сиртуиновата диета ще те преведе през пътя на трансформацията и след 30 дни ще тежиш по-малко килограми, ще носиш по-малък размер дрехи, подутият корем ще бъде само спомен, ще подобриш здравословното си състояние, кожата и тонуса си.

 
 
 
 

Сиртуиновата диета, с която Адел отслабна с 46 кг.

 

Диетата обещава загуба на 3,5 кг седмично, но в същото време е “щадяща” – позволява консумацията на шоколад, червено вино и кафе – продукти, които много диетолози отхвърлят. Ресвератролът в червените вина е един от активаторите на сиртуина. Ето защо диетата на Адел ги позволява. Други храни, активиращи полезния протеин сиртуин, са орехи, куркума, ягоди, соя, рукола, червен лук, магданоз, зелен чай матча, кейл (къдраво зеле), кафе, какао, селъри, каперси, елда, чили, зехтин екстра върджин.

30-дневната Sirtfood диета

Важно е да знаеш, че 30-дневната Sirtfood диета не е просто диета.

А много повече.

Сиртуиновата дита е по-скоро ТРАНСФОРМАЦЯ и цялостно и завършено решение на проблема с наднорменото тегло и начин, с който да подобриш здвословното си състояние.

7 ПРИЧИНИ 
ДА приложиш 30-дневната Сиртуинова диета

 
 ПРИЧИНА #1: Не губиш повече време

Не е нужно да губиш повече време в търсене на подходяща диета. Започни да сваляш излишните килограми веднага. Сиртуиновата диета , която ще получиш, е с прецизно изчислени стойности и количества, така че да ти гарантира успех.

 ПРИЧИНА #2: Сваляш лесно излишните килограми

Това, което отличава сиртуиновата диета от другите диети, е добрият тонус и енергията, които ще имаш, и начинът, по който се чувстваш, докато следваш режима. И най-вече това, че тялото ти започва да “гори” натрупаните телесни мазнини, а не въглехидратите от храната. 

 ПРИЧИНА #3: Не се гладува! Храниш се с ранообразна и вкусна храна

Сиртуиновата диета не почива на глада и лишенията! В 30-дневната Сиртуинова диета ще имаш 3 хранения на ден, включващи разнообразни и вкусни ястия, които се приготвят бързо и лесно.

 ПРИЧИНА #4: Ще ускориш метаболизма си

Едно от предимстава насиртуина е, че наред с отслабването, метаболизмът ти се подобрява, благодарение на факта, че организмът ти използва за енергия натрупаните в тялото мазнини, съхранявайки мускулната ти маса. Повишеният метаболизъм ти помага да задъжиш постигнатите резултати, защото тялото ти се “научава” да не складира мазнини под формата на запаси, няма йо-йо ефект.

 ПРИЧИНА #5: Подобряваш здравословното си състояние

Сиртуиновата диета помага на хората да се справят с (или да контролират) най-различни здравословни проблеми и хронични заболявания – храносмилателни, дерматологични, висока кръвна захар, диабет, нивата на “лошия” холестерол и др.

 ПРИЧИНА #6: Няма да си сам/а

С каквото и да се захване човек, винаги има нужда от мотивация и подкрепа! Много хор по света практикуват Сиртуинова диета. Щом Адел може да отслабне с над 40кг, значи можеш и ти.

 ПРИЧИНА #7: Гарантирани резултати

30-дневната Сиртуинова ТРАНСФОРМАЦИЯ е многократно изпробвана и през нея вече са минали стотици доволни хора, всеки от които е успял да отслабне. Резултатите и успехите им са видими!

 

30-дневната Сиртуинова ТРАНСФОРМАЦИЯ е Всичко От Което Се Нуждаеш, За Да…

СВАЛИШ 8-10 КИЛОГРАМА САМО ЗА 30 ДНИ И ДА ПОДОБРИШ ЗДРАВЕТО СИ  

ДОРИ ПРЕДИ ТОВА ДА СИ ПРОБВАЛ/А КАКВО ЛИ НЕ И ДА НЕ СИ УСПЯЛ/А ДА ОТСЛАБНЕШ

Ето какво ще получиш:

 

30 дневен Хранителен план за Sirtfood diet с рецепти

 

 #1:  Всеки ден е планиран за теб

 

 #2:  Получаваш списък с необходимите продукти

 

 #3:  Вкусни рецепти за изгаряне на мазнини

 

 #4:  Незабавен достъп до всички устройства

 

 #5:  Един план, без абонаменти, без ограничения

 
 
 

ЗА КОГО Е 
ПОДХОДЯЩА 30-ДНЕВНАТА Sirtfood диета

✅ За всички, които искат да свалят поне 8-10 кг. само за един месец

✅ За всички, които искат да отслабнат  с 10, 20, 30 и дори повече килограми във времето и да запазят резултата завинаги

✅ За хора, които искат да водят здравословен начин на живот

✅ За хора с храносмилателни проблеми – подуване на корема, колит, запек, диария и др.

 

✅ За хора с дерматологични проблеми – акне, дерматити и др.

✅ За хора с нарушен и забавен метаболизъм

✅ За хора с висока кръвна захар

✅ За жени в менопауза

✅ За хора с различни хронични заболявания и здравословни проблеми

✅ За всички, които искат да изглеждат и да се чувстват по-добре

 

Това е индивидуално и може да варира от 1,5 кг. до 2,5 кг на седмица. Зависи от скоростта на твоя метаболизъм, възрастта, нивото на физическа активност и т.н. Но моята препоръка е наред с кантара да използваш и метър, за да проследяваш и намаляването на обиколките на тялото си. Не следи само килограмите.

По-голямата част от теглото, което се губи през първите седмица или две е вода. Това е естествен процес, тъй като тялото ти губи гликоген през първите няколко дни. В това няма нищо лошо. Причината е, че една молекула гликоген привлича 3-4 молекули вода и в резултат на това, когато тялото ти се освободи от гликогена, той също изхвърля и вода. Не се паникьосвай, след като вече нямаш запаси от гликоген, процесът на кетоза започва и ти ще губиш мазнини. Само не забравяй – пий много вода!

Бързият отговор е НЕ! Причините са следните:
Първата причина е кръвната захар, която при спазване на Sirtfood режим не варира и съответно не създава дискомфорт и нужда от сладко. Когато инсулиновите нива са стабилни, се чувстваш спокоен/на и енергичен/на, притежаваш чувство за контрол.
Втората причина е завишената консумация на мазнини, която заедно с протеините в менюто дава по-дълго усещане за ситост.

Добрата новина е, че за да свалиш натрупаните телесни мазнини, не е нужно да спортуваш. Най-важна рокля при осталбването играе хранителният режим, който имаме. 
Упражненията и спортът обаче могат да ти помогнат да ускориш процеса на осталбване. Затова ако спортуваш или възнамеряваш да започнеш да спортуваш – това би било чудесно!

Изключително подходяща за летните месеци, няма да наруши лятната ни почивка. Може да се консумира червено вино и черен шоколад, така че няма да се ограничаваш напълно както е при останалите диети и режими.

Ако те подканят да ядеш храна, която е извън плана ти, просто обясни, че силно искаш  да постигнеш промяната, за която се бориш и която ще те направи щастлив/а. Сподели им колко важна е за теб тази цел. Убедена съм, че ще те подкрепят.

Също така спокойно може да приготвяш и по-големи количества от твоето меню и да споделяш храната си със семсйеството си. Ястията са вкусни и разнообразни, и подходящи за консумиране от цялото семейство.

0
    0
    Вашата количка
    Вашата количка е празнаВръщане в Магазин