Храни се и живей
здравословно с мен,
Жени Желязкова!

„Моята мисия е да покажа на хората, че здравословният начин на живот е по-лесен и постижим, отколкото си мислят. Обичам да давам възможност на хората по време на тяхното пътуване, да ги освобождавам от несигурното им минало и да ги пренасям в следващата голяма глава от живота им.“

СТАНДАРТЕН КЕТО РЕЖИМ

Довери ми се, аз ще ти помогна

Избери 2 ри месец програма с нови рецепти за най-добри резултати!

Постигни целите си с най-подходяшия за теб пакет

Стандартен

2 ри месец

Остъпка 20 %
77,60 лв
  • За постигане на добри резултати

Как ще те преобрази режимът?

Кето храненето научно доказано е един от най-сигурните, здравословни, полезни и бързи начини за загуба на тегло и подобряване на общото човешко здраве.

Вкусните ястия са мисия възможна с
МОИТЕ КНИГИ С РЕЦЕПТИ

Разработих специално за всички, които желаят да се хранят здравословно и да следват кето режим няколко кулинарни книги. Рецептите са с достъпни продукти, лесни за изпълнение и са невероятно вкусни. Всички рецепти можете да приготвяте у дома и да споделяте със семействата си. Убедена съм, че ще се влюбят в тях. Ще приготвяте храната за цялото си семейство, а вие ще хапвате от нея само количеството за вашия режим!

Влез в отбора на звездите,
който се довериха на кето хранене!

постигни блестящи резултати

Редица български обичани знаменитости се довериха на моите режими и книги с кето рецепти и останаха повече от очаровани. Благодаря за страхотните отзиви за труда ми! Всеки комплимент топли сърцето ми!

0
    0
    Вашата количка
    Вашата количка е празнаВръщане в Магазин