Кажи сбогом на глада и усещането да си на диета

Моята мисия е да покажа, че здравословният начин на живот е по-лесен и постижим, отколкото си мислят. Кето ме научи да не се отказвам от храната, която винаги съм обичала да готвя, а само от продуктите, които ми вредят. Обичам да давам възможност на хората по време на тяхното пътуване, да ги освобождавам от несигурното им минало и да ги пренасям в следващата голяма глава от живота им.

Кажи сбогом на глада и усещането да си на диета

4500+ верифицирани ревюта

Моята мисия е да покажа, че здравословният начин на живот е по-лесен и постижим, отколкото си мислят.

Кето ме научи да не се отказвам от храната, която винаги съм обичала да готвя, а само от продуктите, които ми вредят.

Обичам да давам възможност на хората по време на тяхното пътуване, да ги освобождавам от несигурното им минало и да ги пренасям в следващата голяма глава от живота им.

Запознай се с мен - Жени Желязкова

– Сертифициран ISSA диетолог

Като дипломиран и сертифициран нутриционист на ISSA имам необходимите квалификации и знания да изготвя за всеки клиент индивидуален план, спрямо неговите особености, така че да е възможно най-ефективен, здравословен и водещ до трайни резултати.

Нутрициология в буквален превод означава „наука за храненето“ и като такава представлява комплексно понятие, включващо в себе си различни направления – диетика, диетология, психология и социология на храненето, биохимия на храните и много други.

Професионално изготвеният план ти гарантира здравословно отслабване, подобряване на здравословното ти състояние, нови и полезни хранителни навици, непреходен ефект, баланс и хармония в живота.

Какво ще получиш?

Програмите на Ketoforever са уникални, защото с тях получаваш:

Избери своя кето план, промени живота си!

Режимите ми са съставени спрямо различните предпочитания и изисквания на всеки клиент. Разработила съм разнообразни варианти, от които можеш да избираш. Във всеки един ще откриеш ясен план за хранене, безброй рецепти, индивидуални съвети и трикове, ръководства, бонуси, коучинг и лична мотивация с мен, Жени!

Вие сте моето второ семейство!

Плача с вас, смея се с вас, изслушвам ви, помагам ви да се изправите, когато падате духом, заедно 

ПОСТИГАМЕ ВАШИТЕ СЪКРОВЕНИ ЦЕЛИ И МЕЧТИ

Заедно преобразяваме телата и животите ви!

Благодарна съм на Господ, че за мен това е призвание и ме среща с толкова невероятни същества…
Трогната съм от всяка красива дума, която ми пишете! Всичко, което правя, е само и единствено заради вас!

Защото искам повече и повече хора да намерят правилния път и знам, че е по силите ми да помагам!

Над 18 540 променени съдби

Безброй емоции и усмивки

Приятелство завинаги

Когато резултатите говорят,
думите са излишни

Част от зашеметяващите резултати на моите прекрасни клиенти, с които постигаме победа след победа без лишения, без мъчения, без глад. Това е магията на KETOFOREVER!

KETOFOREVER

в медиите

Моята Кето Кухня - 68 Вкусни и Здравословни Рецепти

4500+ верифицирани ревюта

Подходящи при натоварено ежедневие​

Авторската ми книга с рецепти е създадена с много любов и внимание за всички мои клиенти.

В нея ще откриете моята лична богата селекция от полезни, лесни и невероятно вкусни рецепти, с които успях да променя тялото и живота си.

Рецептите са с достъпни и бюджетни продукти и са подходящи дори за начинаещи в кухнята.

Нов ден – нова идея какво да сготвиш, ако имаш книгата ми под ръка. Убедена съм, че ястията в нея ще станат любими на цялото семейство, дори на малчуганите!

Често Задавани Въпроси

Всички изготвени от мен режими, са с точно изготвено съотношение между въглехидрат/ мазнини/ протеин/. Ако нямате специфични нужди /лактозна непоносимост / вегетарианец / веган/ Стандартния режим е най добър за Вас!

Режима съдържа

 1. Коуч и мотивация , връзка с мен Жени през цялото време на провеждане на режима. Вече няма да сте сами, аз съм с Вас. Не спазвате режим, който да съставяте сами и да се лутате във въпросите си сами! Аз съм в контакт с Вас през цялото време!
 2. 30 дневно меню с рецепти и план за хранене
 3. Списък за пазаруване
 4. Списък с добавки
 5. Замяна на продукти
 6. Замяна на рецепти сладки и солени, допълнителни рецепти, когато ви се хапва сладко или солено, можете да замените едно хранене с допълнителните рецепти.
 7. Рецепти за хляб
 8. Как да се храните по време на почивка, служебно пътуване, когато имате гости или вечеряте на ресторант!
 9. Рецепти за Кето смутита.
 10. Яйчен фаст
 11. Насоки за спазване на режима.

Не, всеки месец е различен. Това ще включва проследяване на теглото,  промени в плана ви за хранене, който постоянно се актуализира. Всичко е въпрос на напредък и поддръжка.

ДА! Всички режими са създадени да максимално лесни за спазване! Вие ще можете да комбинирате семейното хранене с режима! Ще можете да го спазвате с друг член на вашето семейство и провеждането на Коуч с мен ще бъде за всеки един от Вас! Не е необходимо да купувате два режима, едно семейство – един режим!

Програмата е достъпна през уебсайтa само за членове в раздел ” Моя профил “. След като сте избрали режим, направете плащане и въведете всичките си данни, всички режими освен индивидуален ще получите в раздел ” Моя профил ” 30 минути след заплащане. Индивидуален план 10 дни след заплащане! 

Ще получите режима си веднага след като сте завършили поръчката си.

Единственото, което трябва да направите е да влезете в профила си🥰

Темпото на сваляне на килограми е строго индивидуално и зависи най -вече от вас и от това колко ми се доверявате. Ако твоят избор е да работим заедно , то изисквам от клиентите да ми имат доверие и да следват съветите ми дори и когато са пълна противоположност на всичко, което знаеш, което си опитвал/а и разбираш досега.

Можете да заплатите вашата поръчка единствено с карта (Visa, Mastercard, Maestro, Amex).

Да, причината да избера да направя това е, за да можете да използвате програмата за Коуч, тъй като мотивацията е толкова важна. Имате възможност за месечна програма или двумесечна и тримесечна. Това означава, че програмите се актуализират постоянно с  ястия, специално пригодени за вас в зависимост от програмата по ваш избор плюс непрекъсната подкрепа от мен и мотивация. Единствения начин да подновите абонамента си е само след като заявите по собствено желание.

НЕ СЕ ТЕГЛЯТ АВТОМАТИЧНО СРЕДСТВА ОТ ВАШАТА КАРТА.

ДА! За мен е важно всеки по света да има достъп до тази програма.

1
  1
  Вашата количка
  Моята кето кухня
  1 X 15.00лв. = 15.00лв.