КЕТО КОЛЕДНИ ПОСТИ

предпразничен детокс и рестарт на организма

Коледните пости са идеален повод да направите предпразнично пречистване на организма си и да се изчистите от килограмите натрупани токсини и шлаки, които ви карат да се чувствате подути, неенергични и извън форма. Специално разработеният от мен режим за КЕТО Коледни пости е най-лесният и удобен вариант да рестартирате тялото си и да се отървете от излишното тегло неусетно.

 

Не се отказвайте от постите,
а се насладете на разнообразен режим

Някои хора се отказват от постите заради липсата на разнообразие от храни и проблем с изготвянето на дневното меню. Създаденият от мен режим ви облекчава напълно в това отношение и прави целия процес изключително приятен!

Какво включва режимът?

кето коледни пости

Какво получавате? 40-дневен подробен хранителен план, включващ списъци с продукти и разнообразни рецепти за всяко едно дневно хранене. Изцяло съобразен график с дните на разрешени и забранени хранителни продукти, за да ви е възможно най-лесно. Разкошни менюта за рибните и празнични дни. В допълнение – коучинг, бонуси, полезни съвети, мотивация и менторство, както и следене на резултата и лична комуникация с мен, Жени. Ползите от Коледния пост са невероятни и неоспорими. На финала ще имате чист организъм и ново тяло, подобрена обмяна на веществата, повишен тонус и имунитет, както и нормализирана функция на нервната система и хормоните.

40-дневен ПОДРОБЕН ХРАНИТЕЛЕН ПЛАН, включващ списъци с продукти

Разнообразни рецепти за всяко едно дневно хранене. Разкошни за рибните и празнични дни

КОУЧИНГ, менторство, бонуси, полезни съвети и мотивация

Следене на резултатите и лична Комуникация с мен, Жени.

След закупуване на план “Коледни пости”:

Влез в секция „Моя профил”, за да получиш достъп до твоя личен режим, както и всички бонуси, които ще имаш заедно с него. Имаш опция да изведеш икона на началния екран на телефона си за още по-голямо удобство.

Ще получиш изненада – КЕТО коуч!

Когато се сдобиеш със своя кето коуч, в него ще откриеш телефон и условия за личен контакт с мен. По време на твоя режим в мое лице ще имаш ментор, приятел, съветник. Ще те мотивирам и ще отговарям на всичките ти въпроси. За да стартираш комуникацията, попълни въпросника в твоя профил. Ще разгледам анкетата ти лично и ще отговаря възможно най-бързо на всичките ти питания. По време на режима ще имаш възможност да споделяш с мен резултатите си на всеки 3 дни (без уикендите) и да получаваш консултация за всичко.

Благодаря за доверието!

 
Влез в Моя профил, за да получиш достъп до режима
След отваряне на режима можеш да изведеш икона на телефона
След заплащане на режима попълни въпросника си
Свържи се с мен за лична консултация и комуникация

Вкусните ястия са мисия възможна с
МОИТЕ КНИГИ С РЕЦЕПТИ

Разработих специално за всички, които желаят да се хранят здравословно и да следват кето режим няколко кулинарни книги. Рецептите са с достъпни продукти, лесни за изпълнение и са невероятно вкусни. Всички рецепти можете да приготвяте у дома и да споделяте със семействата си. Убедена съм, че ще се влюбят в тях. Ще приготвяте храната за цялото си семейство, а вие ще хапвате от нея само количеството за вашия режим!

68 ЗДРАВОСЛОВНИ РЕЦЕПТИ

за пици, бургери, торти, десерти, тестени изделия

Достъпни бюджети и рецепти

Бързи и лесни за изпълнение рецепти

подходящи за начинаещи в кухнята

0
    0
    Вашата количка
    Вашата количка е празнаВръщане в Магазин