Пълно пречистване на организма за 21 дни

4500+ верифицирани ревюта

Лесен за спазване  Не се гладува

Токсините ни заобикалят всеки ден.

Дори и при най-добро старание от наша страна да живеем чист, природосъобразен живот, е практически невъзможно да избегнем всички токсини.

Именно заради това, 21-дневната програма детокс ще помогне на организма да се разтовари, ще ни помогне да отслабнем, да се поосвежим и заредим с енергия.

Сложи край на подуването, край на липсата на енергия, край на лошата кожа и край на бавния метаболизъм.

Пречистване от токсини

Сбогуване с подуването

Намаляване на целулита

Повишава енергията

Какво представлява

Разликата със всички други детокси е, че този план не е изготвен на осовата на плодови сокове, а е изцяло КЕТО и няма пикове на инсулин през деня какъвто е ефекта на всеки друг детокс.

Естествени продукти

Не съдържа захари , не съдържа глутен, няма животински протеин.

Пълно пречистване

Чисти освен токсини и шлаки, и глюкозните запаси.

Сбогом мазнини

Най-важното е, че в кето детокса горим мазнини, а не мускул.

Твоят коуч - Жени Желязкова

– Сертифициран ISSA диетолог

Като дипломиран и сертифициран нутриционист на ISSA имам необходимите квалификации и знания да изготвя за всеки клиент индивидуален план, спрямо неговите особености, така че да е възможно най-ефективен, здравословен и водещ до трайни резултати.

Нутрициология в буквален превод означава „наука за храненето“ и като такава представлява комплексно понятие, включващо в себе си различни направления – диетика, диетология, психология и социология на храненето, биохимия на храните и много други.

Професионално изготвеният план ти гарантира здравословно отслабване, подобряване на здравословното ти състояние, нови и полезни хранителни навици, непреходен ефект, баланс и хармония в живота.

Какво ще получиш?

Планът е облекчен и лесен за следване дори от хора, които са с динамично и натоварено ежедневие.

А ето и какво получаваш:

Защо KetoForever?

Отзиви и препоръки

Всички твърдения за базирани на стотици отзиви от доволни клиенти.

Вземи своя план сега и спести

🍀🎉🍀

Когато резултатите говорят,
думите са излишни

Част от зашеметяващите резултати на моите прекрасни клиенти, с които постигаме победа след победа без лишения, без мъчения, без глад. Това е магията на KETOFOREVER!

Моята Кето Кухня - 68 Вкусни и Здравословни Рецепти

4500+ верифицирани ревюта

Подходящи при натоварено ежедневие​

Авторската ми книга с рецепти е създадена с много любов и внимание за всички мои клиенти.

В нея ще откриете моята лична богата селекция от полезни, лесни и невероятно вкусни рецепти, с които успях да променя тялото и живота си.

Рецептите са с достъпни и бюджетни продукти и са подходящи дори за начинаещи в кухнята.

Нов ден – нова идея какво да сготвиш, ако имаш книгата ми под ръка. Убедена съм, че ястията в нея ще станат любими на цялото семейство, дори на малчуганите!

Често Задавани Въпроси

Режима съдържа

 1. Коуч и мотивация , връзка с мен Жени през цялото време на провеждане на режима. Вече няма да сте сами, аз съм с Вас. Не спазвате режим, който да съставяте сами и да се лутате във въпросите си сами! Аз съм в контакт с Вас през цялото време!
 2. 21 дневно меню с рецепти за смутита, салати, десерти и по избор едно рибно ястие, всички рецепти са с изчислени въглехидрати/мазнини/протеин/ с цел кетоза и загуба на мазнини, не мускул. 
 3. Списък за пазаруване
 4. Списък с добавки
 5. Допълнителни рецепти за Кето смутита.
 6. Насоки за спазване на режима.

Всички изготвени от мен режими, са с точно изготвено съотношение между въглехидрат/ мазнини/ протеин/. Ако нямате специфични нужди /лактозна непоносимост / вегетарианец / веган/ Стандартния режим е най добър за Вас!

Не, всеки месец е различен. Това ще включва проследяване на теглото,  промени в плана ви за хранене, който постоянно се актуализира. Всичко е въпрос на напредък и поддръжка.

ДА! Всички режими са създадени да максимално лесни за спазване! Вие ще можете да комбинирате семейното хранене с режима! Ще можете да го спазвате с друг член на вашето семейство и провеждането на Коуч с мен ще бъде за всеки един от Вас! Не е необходимо да купувате два режима, едно семейство – един режим!

Програмата е достъпна през уебсайтa само за членове в раздел ” Моя профил “. След като сте избрали режим, направете плащане и въведете всичките си данни, всички режими освен индивидуален ще получите в раздел ” Моя профил ” 30 минути след заплащане. Индивидуален план 10 дни след заплащане! 

Ще получите режима си веднага след като сте завършили поръчката си.

Единственото, което трябва да направите е да влезете в профила си🥰

Темпото на сваляне на килограми е строго индивидуално и зависи най -вече от вас и от това колко ми се доверявате. Ако твоят избор е да работим заедно , то изисквам от клиентите да ми имат доверие и да следват съветите ми дори и когато са пълна противоположност на всичко, което знаеш, което си опитвал/а и разбираш досега.

Можете да заплатите вашата поръчка единствено с карта (Visa, Mastercard, Maestro, Amex).

Да, причината да избера да направя това е, за да можете да използвате програмата за Коуч, тъй като мотивацията е толкова важна. Имате възможност за месечна програма или двумесечна и тримесечна. Това означава, че програмите се актуализират постоянно с  ястия, специално пригодени за вас в зависимост от програмата по ваш избор плюс непрекъсната подкрепа от мен и мотивация. Единствения начин да подновите абонамента си е само след като заявите по собствено желание.

НЕ СЕ ТЕГЛЯТ АВТОМАТИЧНО СРЕДСТВА ОТ ВАШАТА КАРТА.

ДА! За мен е важно всеки по света да има достъп до тази програма.

1
  1
  Вашата количка
  Моята кето кухня
  1 X 15.00лв. = 15.00лв.