Как сложих край и промених живота си?

Открих спасението в кето храненето

За броени седмици казах „сбогом” на подуването на корема, наднорменото тегло, инсулиновата резистентност, поликистозните яйчници, фиброаденомите и липсата на енергия. Качих се на кантара с желание!
Погледах се в огледалото и обикнах себе си! За пръв път не бях гладна и изтощена!
КЕТО ме научи да не се отказвам от храната, която винаги съм обичала да готвя, а само от продуктите, които ми вредят. Погрижих се за здравето и на семейството си.

Съпругът ми и децата ми обожават КЕТО кухнята. Синът ми е с глутенова нетолерантност, но благодарение на КЕТО, най-после е щастлив, че може да си хапва вкусно!

Здравейте. Аз съм Жени Желязкова!

Аз съм Женя, майка на близнаци, финансист, брокер и собственик на модния бранд DEJUJU. Преди всичко обаче съм волеви човек, който никога не се предава пред трудностите. Дълги години водих битката с килограмите…И да, спечелих я!

Свалих 20 килограма – и ги запазих – с помощта на създадената от мен програма. Освен това съм помогнала на хиляди други хора да отслабнат чрез моите режими на хранене, без глад и лишения.

До болка са ми познати лутането, депресията, мъките, състоянията, за които никой лекар няма отговор и рецепта. До болка са ми познати гладът, изтощителните и безрезултатни диети и унищожителното чувство да не харесваш човека, който виждаш в огледалото…

„Моята мисия е да покажа на хората, че здравословният начин на живот е по-лесен и постижим, отколкото си мислят. Обичам да давам възможност на хората по време на тяхното пътуване, да ги освобождавам от несигурното им минало и да ги пренасям в следващата голяма глава от живота им.“

След 3 висши образования, взех решение да изуча тънкостите на КЕТО философията.

Завърших многобройни курсове, изчетох тонове литература, изпробвах всевъзможни рецепти, преобразих себе си, близките си и реших, че мога да помогна на много други, загубили надежда хора, каквато с години бях и аз.

Затова създадох проекта KETOFOREVER – моето второ семейство.
Всеки ден общността ни става все по-голяма, а хората, успели да преминат през успешна физическа и психологическа трансформация, все повече и повече.

2004
Две магистратури в сферата на бизнеса и финансите.

Финансов директор и експертен застрахователен брокер във влиятелна компания

2009
Професия майка

щастливата година, в която родих моите прекрасни близнаци и това е моят най-голям успех.

2018
Основател и собственик на популярния и успешен моден бранд DEJUJU, лидер на пазара със своите ексклузивни колекции и топ качество.
2021
Дипломи за сертифициран нутриционист/ISSA/

Специализация в Centre of Excellence и професионални компетенции в кетогенното и веган кетогенното хранене

2021
Създател на платформата KETOFOREVER, променила съдбата на хиляди хора!

Нека заедно сбъднем мечтите Ви и
ги превърнем в начин на живот!
Как да помогна и на теб?

Защо да ми се доверите ли?

Помогнах на стотици хора да отслабнат без глад и лишения, да бъдат здрави и щастливи. Ще помогна и на вас!

ПРИЧИНА #1:

Защото получавате най-правилния и работещ за вас режим, който води до отлични резултати по здравословен път и ще видите реалната промяна още след първите 7 дни.

ПРИЧИНА #2:

Получавате безброй рецепти, инструкции, съвети, за да ви е лесно. Получавате идеи какво да хапвате, когото сте на път, на почивка или на ресторант, за да сте в режима. Всички рецепти можете да приготвяте у дома и да споделяте със семействата си. Убедена съм, че ще се влюбят в тях.

ПРИЧИНА #3:

Защото получавате най-правилния и работещ за вас режим, който води до отлични резултати по здравословен път и ще видите реалната промяна още след първите 7 дни. но не по важност! Получавате непрекъснат коучинг! Какво значи това – постоянен контакт с мен, разговори, съвети, споделяне и мотивация! Получавате пълната ми отдаденост и подкрепа, защото не сте обикновени клиенти, а специални за мен хора. Ще бъда неотлъчно до вас през цялата ви трансформация. Ще отговарям на всичките ви въпроси, ще бъдете спокойни, че пред мен можете да споделите всичките си притеснения. Няма да ви оставя сами в това начинание, знам колко е важно да имаш на кого да се довериш! И повярвайте – така пътя към новото ви аз, към отслабването и промяната, ще бъде едно магично и приятно изживяване. Няма да се чувствате като на режим, а сякаш си почивате!

Гарантирана ПРОМЯНА, която толкова време чакате, още след първите 7 дни!

Достъпни бюджети и рецепти

68 ЗДРАВОСЛОВНИ РЕЦЕПТИ

за пици, бургери, торти, десерти, тестени изделия

Бързи и лесни за изпълнение рецепти

подходящи за начинаещи в кухнята

0
    0
    Вашата количка
    Вашата количка е празнаВръщане в Магазин