Храни се и живей
здравословно с мен,
Жени Желязкова!

„Моята мисия е да покажа на хората, че здравословният начин на живот е по-лесен и постижим, отколкото си мислят. Обичам да давам възможност на хората по време на тяхното пътуване, да ги освобождавам от несигурното им минало и да ги пренасям в следващата голяма глава от живота им.“

Как сложих край и промених живота си?

Открих спасението в кето храненето

За броени седмици казах „сбогом” на подуването на корема, наднорменото тегло, инсулиновата резистентност, поликистозните яйчници, фиброаденомите и липсата на енергия. Качих се на кантара с желание!
Погледах се в огледалото и обикнах себе си! За пръв път не бях гладна и изтощена!
КЕТО ме научи да не се отказвам от храната, която винаги съм обичала да готвя, а само от продуктите, които ми вредят. Погрижих се за здравето и на семейството си.

Съпругът ми и децата ми обожават КЕТО кухнята. Синът ми е с глутенова нетолерантност, но благодарение на КЕТО, най-после е щастлив, че може да си хапва вкусно!

Здравейте. Аз съм Жени Желязкова!

Аз съм Женя, майка на близнаци, финансист, брокер и собственик на модния бранд DEJUJU. Преди всичко обаче съм волеви човек, който никога не се предава пред трудностите. Дълги години водих битката с килограмите…И да, спечелих я!

Свалих 20 килограма – и ги запазих – с помощта на създадената от мен програма. Освен това съм помогнала на хиляди други хора да отслабнат чрез моите режими на хранене, без глад и лишения.

До болка са ми познати лутането, депресията, мъките, състоянията, за които никой лекар няма отговор и рецепта. До болка са ми познати гладът, изтощителните и безрезултатни диети и унищожителното чувство да не харесваш човека, който виждаш в огледалото…

0 +
продадени режими
0 +
променени съдби
0 +
доволни клиенти

Плача с вас, смея се с вас, изслушвам ви, помагам ви да се изправите, когато падате духом, заедно ПОСТИГАМЕ ВАШИТЕ СЪКРОВЕНИ ЦЕЛИ И МЕЧТИ! Заедно преобразяваме телата и животите ви!

Благодарна съм на Господ, че за мен това е призвание и ме среща с толкова невероятни същества…
Трогната съм от всяка красива дума, която ми пишете! Всичко, което правя, е само и единствено заради вас!

Защото искам повече и повече хора да намерят правилния път и знам, че е по силите ми да помагам!

Искате да промените вашия живот?

на правилното място сте

Отзиви от клиенти

Влез в отбора на звездите,
който се довериха на кето хранене!

постигни блестящи резултати

Редица български обичани знаменитости се довериха на моите режими и книги с кето рецепти и останаха повече от очаровани. Благодаря за страхотните отзиви за труда ми! Всеки комплимент топли сърцето ми!

0
    0
    Вашата количка
    Вашата количка е празнаВръщане в Магазин