Храни се и живей
здравословно с мен,
Жени Желязкова!

„Моята мисия е да покажа на хората, че здравословният начин на живот е по-лесен и постижим, отколкото си мислят. Обичам да давам възможност на хората по време на тяхното пътуване, да ги освобождавам от несигурното им минало и да ги пренасям в следващата голяма глава от живота им.“

Избери своя КЕТО план и промени живота си!

Довери ми се, аз ще ти помогна

Благодарение на опита и знанията ми като сертифициран нутриционист и кето коуч, плановете, които създавам, са балансирани, здравословни и с гарантиран ефект още след първите 7 дни. Разработила съм различни типове планове, според личните предпочитания към храни на клиента. Те са изцяло съобразени с научните правила на кетогенното хранене. Създадени са така, че да са изключително лесни за следване, дори за начинаещи в кето храненето. В тях ще откриеш абсолютно всичко, което ти е необходимо за пълна промяна на тялото ти, поднесено по достъпен и приятен начин!

Хиляди хора и техните семейства вече се довериха на моите кето плановете и ги превърнаха в свой щастлив начин на живот! Бъди един от нас!

Отслабване без глад, а с вкусни изкушения!

В моите режими гладът е забранена дума! Ще се убедиш, че с вкусна храна можеш да трансформирате тялото си бързо, лесно и по изцяло здравословен път! Килограмите и обиколките ще започнат да се топят още през първата седмица. Забрави за броенето на калории, забрави за лишенията, забрави за изтощителните и досадни тренировки!

Не е нужно да се отказваш от нищо вкусно и любимо, което обичаш да хапваш – сладкиши, тестени изделия, въглехидрати! Аз ще ти дам моята тайна и ще те науча как да отслабваш с вкусна домашна храна!

Избери твоя КЕТО план и започни промяната!

Запознай се с разнообразието от варианти

Кето плановете ми са разработени спрямо индивидуалните предпочитания и изисквания на всеки клиент, така че промяната да бъде възможно най-лека и приятна. Можеш да избереш своя режим сред разнообразието от варианти. 

Във всеки един ще откриеш ясен план за хранене, огромен брой рецепти, индивидуални съвети и трикове, ръководства, бонуси, коучинг и лична мотивация с мен, Жени!

БЕСТСЕЛЪР ПЛАН

Важно!

За оптимални резултати кето план е препоръчително да се следва в рамките на поне 3 месеца.

Възползвайте се от 3-месечния кето пакет, по време на който ще постигнете отлични резултати, а едновременно с това ще усвоите всички техники на кетогенното хранене, така че да можете да го продължите без помощта на коуч, след изтичането на третия месец.

Стандартният КЕТО план е основния режим

Кето храненето научно доказано е един от най-сигурните, здравословни, полезни и бързи начини за загуба на тегло и подобряване на общото човешко здраве.


Запознай се и с останалите КЕТО планове

Постигни перфектна фигура без йо-йо ефект и повиши енергията и имунитета си :
БЕЗ глад, БЕЗ да рискуваш здравето си, БЕЗ лишения, БЕЗ спорт!

Вземи и моята книга с полезни и вкусни рецепти

Авторската ми книга с рецепти е създадена с много любов и внимание за всички мои клиенти. В нея ще откриете моята лична богата селекция от полезни, лесни и невероятно вкусни рецепти, с които успях да променя тялото и живота си.

Влез в отбора на звездите,
който се довериха на кето хранене!

постигни блестящи резултати

Редица български обичани знаменитости се довериха на моите режими и книги с кето рецепти и останаха повече от очаровани. Благодаря за страхотните отзиви за труда ми! Всеки комплимент топли сърцето ми!

0
    0
    Вашата количка
    Вашата количка е празнаВръщане в Магазин