Храни се и живей
здравословно с мен,
Жени Желязкова!

„Моята мисия е да покажа на хората, че здравословният начин на живот е по-лесен и постижим, отколкото си мислят. Обичам да давам възможност на хората по време на тяхното пътуване, да ги освобождавам от несигурното им минало и да ги пренасям в следващата голяма глава от живота им.“

СТАНДАРТЕН КЕТО РЕЖИМ

Довери ми се, аз ще ти помогна

Избери пакетна програма за най-добри резултати!

Постигни целите си с най-подходяшия за теб пакет

Стандартен

1-месечен пакет

Остъпка 0 %
97 лв
  • За постигане на добри резултати

Популярен

2-месечен пакет

Спести 30%
194
136лв
  • За постигане на Много добри резултат

Най добра цена

3-месечен пакет

Спести 40%
291
175лв
  • За постигане на Отлични резултати

БЕСТСЕЛЪР РЕЖИМИ

Важно!

За оптимални резултати кето режимът е препоръчително да се следва в рамките на поне 3 месеца.

Възползвайте се от 3-месечния кето пакет, по време на който ще постигнете отлични резултати, а едновременно с това ще усвоите всички техники на кетогенното хранене, така че да можете да го продължите без помощта на коуч, след изтичането на третия месец.

Как ще те преобрази режимът?

Кето храненето научно доказано е един от най-сигурните, здравословни, полезни и бързи начини за загуба на тегло и подобряване на общото човешко здраве.

Вкусните ястия са мисия възможна с
МОИТЕ КНИГИ С РЕЦЕПТИ

Разработих специално за всички, които желаят да се хранят здравословно и да следват кето режим няколко кулинарни книги. Рецептите са с достъпни продукти, лесни за изпълнение и са невероятно вкусни. Всички рецепти можете да приготвяте у дома и да споделяте със семействата си. Убедена съм, че ще се влюбят в тях. Ще приготвяте храната за цялото си семейство, а вие ще хапвате от нея само количеството за вашия режим!

Влез в отбора на звездите,
който се довериха на кето хранене!

постигни блестящи резултати

Редица български обичани знаменитости се довериха на моите режими и книги с кето рецепти и останаха повече от очаровани. Благодаря за страхотните отзиви за труда ми! Всеки комплимент топли сърцето ми!

1
    1
    Вашата количка