Моите клиенти

придават смисъл на всичко

Смисълът на всичко, което правя, е всеки един от вас да види мечтата си сбъдната. Хилядите доволни клиенти са като мое второ семейство. Всеки заема специално място в сърцето ми и е част от моя живот. Безценен е моментът, когато след всяка пълна трансформация с мой режим чувам думите: „Жени, ти промени живота ми!”. Това е моята мисия и ще продължавам да я следвам. Хиляди пъти голямо благодаря на всички, които ми се доверяват всеки ден и са част от моята КЕТО армия.

Присъедини се към нас и промени живота си завинаги!

Твоят коуч - Жени Желязкова

– Сертифициран ISSA диетолог

Като дипломиран и сертифициран нутриционист на ISSA имам необходимите квалификации и знания да изготвя за всеки клиент индивидуален план, спрямо неговите особености, така че да е възможно най-ефективен, здравословен и водещ до трайни резултати.

Нутрициология в буквален превод означава „наука за храненето“ и като такава представлява комплексно понятие, включващо в себе си различни направления – диетика, диетология, психология и социология на храненето, биохимия на храните и много други.

Професионално изготвеният план ти гарантира здравословно отслабване, подобряване на здравословното ти състояние, нови и полезни хранителни навици, непреходен ефект, баланс и хармония в живота.

Искате да промените вашия живот?

На правилното място сте!

0 +
продадени режими
0 +
доволни клиенти
0 +
променени съдби

Плача с вас, смея се с вас, изслушвам ви, помагам ви да се изправите, когато падате духом, заедно ПОСТИГАМЕ ВАШИТЕ СЪКРОВЕНИ ЦЕЛИ И МЕЧТИ! Заедно преобразяваме телата и животите ви!

Благодарна съм на Господ, че за мен това е призвание и ме среща с толкова невероятни същества…
Трогната съм от всяка красива дума, която ми пишете! Всичко, което правя, е само и единствено заради вас!

Защото искам повече и повече хора да намерят правилния път и знам, че е по силите ми да помагам!

Когато резултатите говорят,
думите са излишни

Част от зашеметяващите резултати на моите прекрасни клиенти, с които постигаме победа след победа без лишения, без мъчения, без глад. Това е магията на KETOFOREVER!

KETOFOREVER

в медиите

Влез в отбора на звездите, които се довериха на KETOFOREVER!

Редица български обичани знаменитости се довериха на моите режими и книги с кето рецепти и останаха повече от очаровани.

Благодаря за страхотните отзиви за труда ми! Всеки комплимент топли сърцето ми!

0
    0
    Вашата количка
    Вашата количка е празнаВръщане в Магазин